Ποια οφέλη για την υγεία προσφέρει το γάλα αμυγδάλου

Το γάλα αμυγδάλου είναι μια δημοφιλής εναλλακτική επιλογή για εκείνους που αποφεύγουν το κανονικό γάλα ή έχουν αλλεργία στα γαλακτοκομικά προϊόντα.

"Διαβάστε περισσότερα"

Υγρή σοκολατόπιτα με σιρόπι και ganache: Η απόλυτη σοκολατένια απόλαυση

Αν είστε λάτρεις της σοκολάτας, αυτή η συνταγή για σοκολατόπιτα θα σας ενθουσιάσει. Συνδυάζει την αφράτη υφή με τη γλυκιά γεύση του σιροπιού και την πλούσια γκανάς, δημιουργώντας ένα εκπληκτικό επιδόρπιο. Ακολουθήστε βήμα βήμα τη συνταγή και απολαύστε την απόλυτη σοκολατένια εμπειρία.

"Διαβάστε περισσότερα"

Salonica Bar Week Opening Party: Όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις για το πιο talk-of-the-town Party της χρονιάς

Αν είσαι από εκείνους που απολαμβάνουν να βρίσκονται στο κέντρο της διασκέδασης, με υπέροχη μουσική, δροσερά ποτά και μια δόση πολυτέλειας, τότε ετοιμάσου για μια μοναδική εμπειρία! Το 1o Salonica Bar Week είναι πλέον γεγονός, και πρόκειται να φέρει στη Θεσσαλονίκη έναν νέο αέρα γιορτής, αφιερωμένο στους λάτρεις των cocktails και της διασκέδασης.

"Διαβάστε περισσότερα"

“Burger Fest 2024: Η Επετειακή Γιορτή του Ζουμερού Burger!”

Αν είσαι λάτρης των ζουμερών και λαχταριστών burgers, τότε το Burger Fest x efood που έρχεται φέτος στο Αμαξοστάσιο στο Γκάζι είναι η γιορτή που δεν πρέπει να χάσεις! Μετά από δέκα απίθανες διοργανώσεις, το μεγαλύτερο food festival της Ελλάδας επιστρέφει πιο δυναμικό από ποτέ για δύο συνεχόμενα γευστικά τριήμερα στις 20-22 και 27-29 Σεπτεμβρίου.

"Διαβάστε περισσότερα"

Γεμιστές πιπεριές και ντομάτες ( Γεμιστά )

Ποιος δεν έχει πετύχει Ελληνίδα νοικοκυρά να γεμίζει πιπεριές και ντομάτες για να φτιάξει γεμιστά και ποιος δεν έχει δοκιμάσει άψητη τη γέμιση με τα μυρωδικά της!!! Ενα φαγητό που φωνάζει Ελλάδα.

"Διαβάστε περισσότερα"